Näin kaikki alkoi

Tasan vuosi on nyt kulunut siitä, kun päätös hotellin pystyttämisestä tehtiin. Unelma omasta yrityksestä oli jo vuosia  hiipinyt mielissä ja viimeinkin, bling! Kaikki tuhanet ajatukset ja ideat kirkastuivat yhdeksi päähänpinttymäksi. Perustetaan hotelli. Hotelli, jollaisessa itsekin haluaisimme majoittua. Hotellin, joka on kaukana ketjuhotelleista, satojen huoneiden laitoksista, pitkistä käytävistä ja yksinäisyyden tunteesta. Hotellin joka on kuin koti; pieni, kaunis, kodikas ja tunnelmallinen. Home away from home.

Olemme  matkustaneet paljon ja yöpyneet hotelleissa, paljon. Olemme nukkuneet luksusushotelleissa, perushotelleissa, ketjuhotelleissa, hilttoneissa, majataloissa, halpahotelleissa, perhehotelleissa ja alppitaloissa. Olemme ihastuneet, pettyneet, viihtyneet ja jääneet kaipaamaan. Kaikista on piirtynyt jokin tunnelma tai mielikuva; hyvä, paha, semi tai ei-mitään. Näistä kokemuksista ja omista tuntemuksista lähdemme nyt kasaamaan yhdenlaista hotellia. Rohkeasti, pelottomasti ja aloittelijan intohimolla. Ensiksi yhtä ja toivottavasti joskus myös toista.  Tervetuloa kotiin!

Vuodessa on ehtinut tapahtua paljon. Takana on (ties kuinka monta versiota!) liiketoimintasuunnitelmaa, asiantuntijoiden tapaamisia, sopivan kohteen etsintää, pankkiirien vakuuttamista, pettymyksiä, mahalaskuja, uusia ylösnousuja ja kuitenkin koko ajan lujaa uskoa omaan haaveeseen.

Yhden portin sulkeutuessa toinen ovi avautuu. Kesäkuussa koiralenkit suuntautuvat yhä useammin Viinikan suuntaan, kirkon kupeeseen ja Iidesjärven rannoille. Voisiko tämä olla se? Voisiko tähän rakentaa Lillanin?

Keltainen talo mäen päällä vetää meitä puoleensa magneetiin lailla. Hiljalleen löytyy varmuus ja tunne. Tänne! Ja niin me päätetään tehdä tarjous tästä vanhasta kauniista talosta. 

dav


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s