Silmät kiinni ja hypätään

Armoton suunnittelu, haaveilu ja toiminta kohti omaa missiota alkaa.  Oikeasti! Tästä kuluneesta hoitokodista sitten boutiquehotellia rakentamaan. Onneksi itsellä on visio päässä ja usko lujassa. Pankkikin uskoo meihin, samoin Finnvera ja Ensimetri. Kyllä tästä hyvä tulee! Meillä on myös hyvä tiimi kasassa. Arkkitehti Marika ja projektin rakentamisesta vastaava Panu ovat valmiita lähtemään tälle matkalle. Nyt jos koskaan, sanoo Paula. Niin kai sitten, sanoo Harri.

 

Samaan aikaan kun pää pyörittää miljoonaa asiaa projektiin liittyen, alkaa molempien päivätyöt tuntumaan mahdottomalta jatkaa. On tehtävä päätös. Iso, iso, iso päätös. Molemmat irtisanoutuvat vakituisista ja pitkäaikaisista työpaikoistaan. Hulluja olette, sanovat monet. Jos jotain ei jätä taakseen, ei mitään uutta mahdu tilalle, sanomme me. Niin me hypätään, käsi kädessä ja voi pojat että ottaa mahanpohjasta. Nyt jos koskaan on tarvetta pitkille, pitkille koiralenkeille.

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s