Hilloa ja hermoilua

Sillä aikaa kun asiat seisovat, kun raportti talon kuntokartoituksesta on kesken, kun kaavoitus hidastelee päätöksissään ja kun pää ei kestä liikaa asioiden miettimistä on aikaa laittaa kesän satoa purkkeihin. Onpahan ainakin hilloa tarjota asiakkaille, sanoo Paula. Mutta entäpä jos ei tule edes koko hotellia, sanoo Harri. Sitten perustetaan pop up- hillopuoti, sanoo Paula.

Ettei tekeminen vaan loppuisi ja liika murehtiminen alkaisi, on keksittävä tekemistä. Hyödyllistä tekemistä. Onneksi on Kodin ykkösen realisointimyynti. Sieltä kulkeutuu meille tuunaukseen vanhoja myyntikaappeja kolmin kappalein. Jos sitten Lillanin putiikkiin hyllyiksi..

 

Lokakuussa tullaan lujalla vauhdilla maata kohti. Jos ei nyt ihan mahalaskulla, niin kovaa kuitenkin. Raportti kuntokartoituksesta aiheuttaa huolia. Pitihän meidän nämä faktat tietää, mutta kuitenkin. Riittävätkö rahat remonttiin laajan kellariremontin ja ilmastoinnin uusimisen jälkeen? Alkaa pohdinta ja vääntö lopullisesta kauppahinnasta. Unettomia öitä ja harmaita hiuksia. Millä me eletään, jos tämä kaatuu, sanoo Harri. Kaikki järjestyy, sanoo Paula ja pakenee aamiaistestailujen maailmaan. Harri laskee ja miettii. Paula valmistaa iltapaloiksi aamiaisia. Ahdistaa, sanoo Harri. Jos seuraavaksi kesäkurpitsa-sieni-frittataa?, vastaa Paula.

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s