Piinaviikko maustettuna inkiväärillä

Maanantaina teemme uuden tarjouksen kiinteistöstä, vastausaikaa annetaan perjantaihin. Alkaa todellinen piinaviikko. Jännitystä ja vatsakouristuksia on vaikea peitellä. Ollaan hiljaa ja hissukseen, säästellään itseämme. Tiistaina Harri lähtee laittamaan mökkiä talviteloille ja purkamaan piinaansa puutöihin.

Paula kaivaa kellarista mehulingon. Vihermehuja! Pitää tehdä vihermehuja ja paljon. Kaikki haluavat nyt supermehuja. Siis kakki. Lillanin asiakkaatkin tulevat saamaan supermehuja, se on varmaa. Pinaattia, porkkanaa, lehtikaalia, omenaa, kookosöljyä ja inkivääriä, nam. Huomenna lingotaan taas.  Pitää testata uudet mehut ja uudet raaka-aineet. Lingotaan päivä paremmaksi ja ajatus kirkkaammaksi.

dav

Pidetäänkin Lillanissa supermehuseminaari, miettii Paula. Kutsutaan paikalle Suomen vihermehuguru Tara Lamge (www.vihermehut.fi). Tai mitä jos pidetään kokonainen hyvinvointipäivä! Kutsutaan Taran lisäksi positiivisen ajattelun guru Karita Aaltonen (www.karitaaaltonen.fi) ja tietysti vielä stressinhallintaguru Miia Huitti (www.paraneminsenavain.fi). Tehdään yhdessä supermehuja, nauretaan paljon ja puhutaan maailma taas vähän paremmaksi paikaksi. Niin me tehdään, jos Lillan toteutuu, lupaa Paula itselleen ja survoo bataattia koneeseen.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s