Pitää varoa mitä unelmoi

Vuosi sitten liimailtiin kuvia unelmakarttaan, tänään sinetöitiin kaupat tulevan hotellimme kiinteisöstä. Unelmasta se lähti ja nyt Lillanista tulee totta! No. On tässä välissä tapahtunut jos jonkinmoista kuviota ja kiemuraa ja on, herra varjelkoot, usko meinannut loppua monessa kohtaa. Joka tapauksessa tässä ollaan ja on välikiitosten paikka.

Kiitos Merja ja Jukka from Nordea! Olette ihmisiä isolla I:llä. Opettaja ja sosiaalityöntekijä haluavat perustaa hotellin ja te annatte siihen mahdollisuuden. Meilllä ei ollut osakesalkkuja, pääomia tai enkelisijoittaja takataskuissa. Meillä oli liikeidea, te uskotte siihen ja se riitti.  Kiitos!

Kiitos Tiina from Finnvera! Ensitapaamisemme oli lämpöä ja huumoria täyttä. ”Vai että boutiquehotelli Viinikkaan”. Olit aluksi ajatellut että no way! Mutta sitten että why not! Kiitos luottamuksesta, kannustuksesta ja rohkeudesta!

Kiitos hotelliguru Ville Valorinta! Nuoruuden rakas ystävä tuli apuun kun pyyntö kävi. Avullasi saimme terävyyden asiakaprofiilimme ja hyvät neuvosi kulkevat pitkään mukana. Terveisiä Espooseen!

Kiitos kirjanpitäjä Timo Mäkelä from Tilimajakka! Samalla vinkki kaikille yrittäjyyttä harkitseville: Hankkikaa pedagoginen kirjanpitäjä. Timo istui vieressä ja opetti kädestä pitäen rahoitus- ja tuloslaskelmien laatimista (eikä edes laskuttanut näistä tapaamisista!) Iso kiitos Timo! Olemme tästä lähtien uskollisia ja maksavia asiakkaitasi.

Kiitos rakentaja Panu Peltola ja arkkitehti Marika Alakoski! Panu ja Marika ovat kulkeneet mukana projektissa alusta asti, sitkeästi, vaikka kohde on välillä vaihtunut, piirustukset & remonttisuunnitelmat ja laskelmat on joudutttu tekemään useaan kertaan uusiksi. Kiitos positiivisuudesta ja kiitos siitä että ette koskaan lakanneet uskomasta…

Kiitos Ensimetrin asiantuntijat!  Kysenalaistamalla kaiken on mahdollista saada aikaan jotain vieläkin parempaa.

Yrityksen perustaminen on kuin pelaisi jääkiekkoa. Tarvitaan kentällinen hyviä miehiä tai naisia, jotka luottavat toisiinsa ja osaavat pelata hyvin yhteen. Tarvitaan sitkeyttä, taklaus- ja turnauskestävyyttä sekä hyvää pelisilmää.  Peliä tulee pelata suurella sydämellä ja faiting spiritillä. On keskityttävä omaan peliin ja jaksaa laittaa lapa jäähän vaikka välillä ei millään jaksaisi. Jäähyn koittaessa on hengitettävä syvään ja mietittävä rauhassa seuraavaa siirtoa. Vastustajan kanssa tulee olla sopivan hyvissä väleissä ja omaa kannattajajoukkoaan tulee arvostaa ylitse kaiken. Koska varmasti tulee aikoja, jolloin peli ei oikein kulje ja silloin jos koskaan on omien joukkojen tuki tärkein.

Meidän pelissä on nyt pelattu 1. erä ja on erätauon paikka. Näillä näppäimillä siirrytäään kovalla temmolla remontivaiheeseen eli 2:een erään ja silloin vedetään joukkueesta löysät pois. Toivottavasti 3.erän koittaessa eli todellisen hotellitoiminnan alkaessa kuviot pyörii, tiimi on liekeissä ja valmiina luukuttamaan.

Nyt. Lapa jäähän ja unelmia todeksi!


2 thoughts on “Pitää varoa mitä unelmoi

 1. Hienoja uutisia Paula ja Harri! Paljon onnea, voimia remonttiin ja tervetuloa Viinikkaan! Täältä Viinikasta ja yleisesti Tampereelta onkin puuttunut juuri Lillan hotellin (ja toivottavasti kahvilan) tapainen paikka.

  Tapasimme jokunen vuosi sitten yhteisen ystävämme Suskan synttäreillä. Asuimme silloin Pyynikillä ja nyt Viinikanpuiston kupeessa. Tulemme tulevana vuonna tarvitsemaan palvelujanne, sillä pyöreitä vuosia pukkaa. Palaamme siis asiaan!

  Terv. Heli ja Tomppa

  Tykkää

  1. Heippa Heli ja Tomppa! Kiitos viestistä. Mukavaa, että Viinikassa asuu mukavaa porukkaa, kuten te! 🙂 Tulkaahan poikkeamaan jossain kohtaa remontin keskelle, niin esitellään paikkoja.

   T. Paula

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s