Erä kolme – Vihdoinkin!

Kiitos kysymästä olemme hengissä ja meille kuuluu ihan hyvää.

Reilu vuosi sitten kirjoitin blogiin näin:

”Yrityksen perustaminen on kuin pelaisi jääkiekkoa. Tarvitaan kentällinen hyviä miehiä ja naisia, jotka luottavat toisiinsa ja osaavat pelata hyvin yhteen.

Tarvitaan sitkeyttä, taklaus- ja turnauskestävyyttä sekä hyvää pelisilmää.  Peliä tulee pelata suurella sydämellä ja faiting spiritillä. On keskityttävä omaan peliin ja jaksaa laittaa lapa jäähän vaikka välillä ei millään jaksaisi. Jäähyn koittaessa on hengitettävä syvään ja mietittävä rauhassa seuraavaa siirtoa. Vastustajan kanssa tulee olla sopivan hyvissä väleissä ja omaa kannattajajoukkoaan tulee arvostaa ylitse kaiken. 

Koska varmasti tulee aikoja, jolloin peli ei oikein kulje ja silloin jos koskaan on omien joukkojen tuki tärkein.”

Kyllä. Juurikin noin se meni, kirjaimellisesti. Rankka vuosi, elämäni rankin, on takana. Yllätyksiä, pettymyksiä, vastoinkäymisiä. Voimien loppumista, aikataulujen pettämistä, epätoivon tunteita. Silti en vaihtaisi päivääkään pois. Sillä. Vaikka hotellia emme vielä saanetkaan valmiiksi, niin tilalle tuli joitain hienoa ja vieläkin arvokkaampaa. Tuli ihana kahvila, tulivat ihanat työtekijät, tuli uskomaton määrä uusia ja voimaannuttavia ihmisiä tekemään yhteistyötä kanssamme. Ja ne meidän asiakkaat! Maailman täytyy olla hyvä paikka, koska siellä on niin paljon, hyviä, kannustavia, iloisia ja lämpimiä ihmisiä. Tai sitten nämä kaikki erityiset ihmiset käyvät Lillanissa! Me muutuimme ihmisinä ja saimme ehkä pienen muutoksen alkamaan myös muissa.

”Toivottavasti 3.erän koittaessa eli todellisen hotellitoiminnan alkaessa kuviot pyörii, tiimi on liekeissä ja valmiina luukuttamaan. ”

Tänään keskiviikkona, tammikuussa 2018 meille kuuluu oikein hyvää. Hotellin ensimmäisen kerroksen huoneissa vedetään viimeisiä listoja seiniin, suunnitellaan sisustusta ja valmistaudutaan ottamaan ensimmäisiä yöpyjiä vastaan.  Lillanin kalenteri on alkanut täyttymään erilaisista tapahtumista, yksityisjuhlista, kokouksista ja hyvinvointipäivistä.

Ei tullutkaan hotellia. Tuli hotelli, kahvila, kokous-, juhla- ja hyvinvointikeskus.

Hyvää alkanutta vuotta. Sydän ei voi tarpeeksi kiittää menneestä! Kiitos! Kiitos! Kiitos!

Tervetuloa Lillaniin voimaantumaan ja kehittelemään kanssamme uusia juttua. Ties mitä ihmeellistä tuleva vuosi tuo tullessaan.

Siispä. Lapa jäähän!

 

Lopuksi. Omakohtaisia, hyviksi todettuja työkaluja stressinhallintaan 😊

  1. Ympäröi itsesi ihmisillä jotka haluavat sinulle hyvää

Tämä koski meillä niin työntekijöitä, työharjoittelijoita, tavarantoimittajia, yhteistyökumppaneita, rakennusmiehiä, ystäviä ja kylänmiehiä. Laita hyvä kiertämään. Toivo kaikille pelkkää hyvää. Tee hyviä ja ystävällisiä tekoja.  Niin se on, että hyvyys luo hyvyyttä, iloisuus luo iloa, onnellisuus luo onnellisuutta. Amen.

  1. Rankimpina aikoina karsi elämästäsi kaikki turha

Keskity oleelliseen. Hengitä. Tee yksi asia kerrallaan. Hoe itsellesi, että se yksikin asia minkä teet riittää ja asiat menevät silti eteenpäin. Tai älä välillä tee yhtään mitään. Asiat menevät silti eteenpäin.

  1. Pidä horisontti näkyvissä

Muista mihin olet lähtenyt ja miksi. Näe tavoitteesi ja unelmasi kirkkaana edessä, vaikka putket repeilisivät ja seinät romahtelisivat ympäriltäsi.

  1. Löydä itsellesi väline, joka maadoittaa, antaa etäisyyttä ja lisää onnellisuutta

Toisella se on lukeminen, toisella metsäretkeily, kolmannella ultramaraton, neljännellä pitsinnypläys. Me löysimme meditaation. Om shanti!

 

dav
dav

 

dav
dav

kaivuri

blogi8Lillan 13

kylttikansi

blogi12

 

Lillan hotel - Laura Vanzo-3

oss

blogi6

 

 

 

Lillan_Pirta18

Lillan 9

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

loveOLYMPUS DIGITAL CAMERAopen

Messut5Lillan hotel - Laura Vanzo-44

 


6 thoughts on “Erä kolme – Vihdoinkin!

  1. Hyvä kirjoitus! Tunnelmallinen miljöönne ja erinomainen asiakaspalvelu houkuttelevat laatutietoisia asiakkaita, joille kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydämen asia! Onnea, ilonhetkiä uuteen vuoteen! Tuija

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s